Voor verwijzers

Praktijkinformatie

U kunt uw patiënt voor de meest voorkomende psychische klachten naar mijn praktijk voor Basis GGZ verwijzen. Hierbij kunt u denken aan ADHD, angstklachten, depressieve klachten, overbelasting, (lichte) persoonlijkheidsproblematiek, (enkelvoudig) trauma en zelfbeeldproblematiek.

Ik bied de volgende behandelingen aan: cognitieve gedragstherapie, COMET, EMDR, imaginaire exposure, inzichtgevende therapie, oplossingsgerichte therapie en schematherapie.

De praktijk bestaat uit één hulpverlener en is een praktijk voor Basis GGZ. Hierin kan ik cliënten kortdurend behandelen. Heeft uw cliënt zeer ernstige, complexe klachten en/of is er sprake van crisis(gevoeligheid)? Dan is Basis GGZ niet geschikt en kunt u beter de Specialistische GGZ betrekken. In de Basis GGZ kan ik geen voortdurende bereikbaarheid bieden. De praktijk is geopend op dinsdag en woensdagochtend.

Veel cliënten zijn zeer goed op weg geholpen met een Basis GGZ traject. Twijfelt u over een verwijzing? Neemt u dan gerust contact op via 06-57127291 of psychologiepraktijkjannestout@hotmail.com en ik denk met u mee.

Verwijsdocument
Om voor vergoeding vanuit de basiszorgverzekering in aanmerking te komen, heeft uw cliënt een verwijsbrief nodig. Ik beschik niet over zorgmail en om die reden kan de verwijsbrief aan de cliënt meegegeven worden. Ik verwijs u naar de checklist voor de benodigde informatie.